Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: nem akar távozni a világbajnok középpályás

Hiába is éri több kritika az olasz bajnok Juventus-t az egyre inkább szembetűnően öregedő kerete miatt, a lassan már veterán korú sztárok nem igazán akarnak hallani az eladásukról, távozásukról.

Sami Khedira már 2015. óta szolgálja a klubot, és aktív részese volt az addigi összes bajnoki címnek. Igaz, a korábbi német válogatott középpályást Torinóban sem kerülték el a rá korábban is jellemző sérülések. A félig tunéziai származású játékos idén a térdével bajlódott, amíg be nem ütött a koronavírus-járvány.

Khedira távozása ugyan már többször szóba került, de a szigorú tekintetű középpályás eddig mindig a Juventus játékosa maradt. Sőt, úgy tűnik a 33 éves játékos szavaiból, hogy a továbbiakban is a Serie A listavezetőjénél képzeli el a jövőjét:

„2022-ig van szerződésem itt, és nagyon jól érzem magam Olaszországban és a Juventus-ban. Nagyon erős csapatot találtam magamnak, és nagyon éhes vagyok arra, hogy újabb címeket nyerhessek. Most már magabiztosabb vagyok a testemet illetően, és sokat szeretnék még nyerni a Juventus-szal. Nincs okom a klubváltásra és egy újabb kihívás elfogadására. Nagyon boldog vagyok a Juventus-nál, és Olaszországban is.”

– nyilatkozta Khedira, egy Instagramos kérdezz-felelek során.