Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a Barcelona sürgeti a cserét a Juventusszal – sajtóhír

A legfrissebb spanyol lapinformációk szerint hamarosan létrejöhet a Barcelona és a Juventus csapatai közt már hosszú hetek óta rebesgetett csereüzlet…

Amíg korábban állítólag a Barcelona nem adta volna Arthur Melo játékjogát az olasz rekordbajnok Juventus együttesének Miralem Pjanic játékjogáért cserébe, addig az AS aktuális értesülései szerint már egyenesen a katalán óriás szorgalmazza a játékoscserét.

A 23 esztendős brazil játékmester két évvel ezelőtt 31+9 millió euró ellenében csatlakozott a katalán óriás soraiba nevelőcsapatából, a brazil Grémióból. Arthur rövid időn belül meghatározó szereplője lett a csapatnak, első idényében 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenleg szünetelő szezon során pedig minden sorozatot figyelembe véve eddig 23 pályára lépésnél tart. Ennek ellenére az utóbbi időben a spanyol sajtóban mégis rendre téma a távozása.

A 30 éves bosnyák válogatott középpályás posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít. Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Pjanic negyedik éve szolgálja az “Öreg Hölgyet”, összesen 167 mérkőzésen viselte a klub szerelését, korábban az AS Roma és az Olympique Lyon alkalmazásában állt.