Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még világbajnok védőjét is odaadná Sane megszerzéséért a Bayern – sajtóhír

Elég valószínűnek tűnik, hogy Leroy Sane hamarosan elhagyja a Manchester City-t és hazatér Németországba. A klubok azonban még mindig nem tudtak megegyezni az áráról.

Most már több mint egy éve téma, hogy Leroy Sane elhagyja a City-t és a Bayern Münchenhez igazol. Tavaly nyáron állítólag közel is volt a megegyezés, de végül minden maradt a régiben. A Bayern megszerezte Coutinhót és Perisicet – ők azonban a vártnál talán egy kicsivel visszafogottabban teljesítettek. A Bajorok még mindig szerződtetnék Sanét.

Angol sajtóhírek szerint játékoscserével próbálkozhat a Bayern, amely a francia válogatottal világbajnoki címet szerző Lucas Hernandezt adhatná a City mellőzött szélsőjéért. Lucas idén sokat volt sérült, a helyén pedig Alphonso Davies kimagasló teljesítményt nyújtott – befoglalva a kezdő pozíciót. A 24 éves játékos idén csak 13 bajnokin és két BL-meccsen jutott szóhoz.

Sane sem alapember Manchesterben. Szinte a teljes szezont ki kell hagynia egy súlyos sérülés miatt, de már a tavalyi szezon végén is egyre kevésbé volt fontos tényező Guardiola együttesében. Ami azonban még fontosabb: jövőre lejár a szerződése, így célszerű lenne még most értékesíteni az angolok szempontjából.

A City erősítene a szárnyvédő pozícióban. Lucas Hernandez mellett még a barcelonai Semedo kapcsán is ők a favoritok, bár a játékos ügyeit intéző Jorge Mendes jobban örülne, ha Olaszországba tudnák eladni a portugált.