Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ban köthet ki a Tottenham távozója – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint minden bizonnyal az olasz bajnokságban (Serie A) folytatja pályafutását a Tottenham belga hátvédje…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja biztosra veszi, hogy a Tottenham csapatától távozó Jan Vertonghen a Serie A-ban folytatja karrierjét, miután az AS Roma, az Inter, a Napoli és a Fiorentina személyében négy csapat is tárt karokkal várja a rutinos játékost.

A 33 esztendős védő 2012 óta állt a Spurs alkalmazásában, és több mint 300 tétmérkőzésen viselhette az Észak-londoniak szerepelését, a tavaly BL-döntőig menetelő együttesben is alapember volt. Korábbi vezetőszerepe után viszont az aktuális idényben mindössze 19 bajnokin és három BL-mérkőzésen vették számításba. Ezt megelőzően hat évet töltött el az Ajax Amszterdamnál, ezen a két bajnokságon kívül máshol nem játszott.

Az olasz szaklap szerint a 112-szeres belga válogatott leginkább korábbi csapattársa, Christian Eriksen jelenléte miatt készül a milánóiakat választani, de a másik három csapatnak is lehet esélye a megszerzésére.