Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Juve-ellenes záradék Icardi szerződésében

Hamarosan minden részlet a helyére kerül és sor kerülhet majd Mauro Icardi átigazolására – a csapatok már egy különleges feltételben is megegyeztek.

Mauro Icardi jövőjével kapcsolatban rengeteg kérdőjel merült fel bő egy éve. Akkor az argentin támadó háborúzni kezdett házon belül az Internél és végül kölcsönösen megállapították: a közös folytatás ki van zárva a felek közt. Icardit tehát el akarták adni, ám mivel a csatár nagyon drága és rengeteg probléma volt vele, egy csapat sem akart igazán nagyot kockáztatni vele. Végül a PSG szerezte meg kölcsönben, így a már véget ért francia bajnoki szezonban Párizsban szerepelt – elég jól. Elkerülték a botrányok, a teljesítményébe pedig nehéz volt belekötni. Sok gólt szerzett és egész jól megvolt a csapat többi sztárja mellett is.

A Paris Saint-Germainnek opciós joga van Icardi megvételére, amivel élni is szeretnének. A hírek szerint nagyjából 50 millió euróért (plusz bónuszok) jöhet össze az üzlet. A Goal.com értesülései szerint pedig van egy egészen különleges záradék is a most alakuló szerződésben: a PSG-nek 15 millió eurót kell fizetnie, ha később a Juventusnak adja el Icardit. Így akarnak megbizonyosodni arról, hogy a 27 éves játékos nem kerül rövid távon Torinóba.

A PSG opciós joga vasárnap jár le, így a szerződést még ezen a hétvégén meg kell kötniük.