Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg elhagyhatja a Chelseat a horvát játékos!

2014 óta a Chelsea játékosa, ám egyetlen percet sem játszott Angliában Mario Pasalic. Most végleg az Atalantához kerülhet, ahol remekel.

Mario Pasalicot 2014 nyarán szerezte meg a londoni alakulat, ahol egyszer sem léphetett pályára. A Hajduk Splittől érkező játékost sorrendben az Elchének, a Monaconak, a Milannak, a Szpartak Moszkvának és az Atalantának adták kölcsön. Utóbbi együttesnél megtalálta számításait és az olasz klub is szeretné végleg megszerezni.

A horvát középpályásnak ez a második idénye a bergamói csapatnál. Ő is tevékeny részese az Atalanta remeklésének, hiszen 74 mérkőzésen kapott szerepet, amelyeken 15 gólt szerzett és 13 gólpasszt osztott ki. A Tuttosport értesülései szerint az olasz csapat szeretné leigazolni őt, és viszonylag olcsó is lenne számukra a leigazolása, mindössze 13,5 millió fontot kellene fizetniük a Chelseanek.

Pasalic ebben a szezonban összesen 32 meccsen lépett pályára, 7-7 gólt és gólpasszt jegyezhetett fel. Piaci értékét a transfermarkt 16 millió euróra becsüli.