Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool játékosa nem volt hajlandó találkozni Sergio Ramos-szal

A Real Madrid szerette volna szerződtetni Harvey Elliottot, ám a tinédzser Sergio Ramos kijevi Bajnokok Ligája-döntőben tett cselekedete miatt visszautasította a klub gesztusát.

A 17 éves labdarúgó tavaly nyáron azt követően igazolt a Liverpoolba, hogy nevelőegyesületénél, a Fulhamnél lejárt a szerződése.

Elliot 16 éves és 30 napos volt, mikor a Fulhamben bemutatkozott a PL-ben, ezzel ő a legfiatalabb debütáló az angol élvonalban. A Liverpoolban a mostani szezonban hét felnőtt meccsen szerepelt és jó benyomást tett az edzőire, így a klub a következő hetekben várhatóan hároméves szerződést kínál majd neki. Képességei láttán nem csoda, hogy a Paris Saint-Germain, a Manchester City, a Chelsea és a Real Madrid.

Utóbbi klub olyannyira komolyan gondolta a szerződtetését, hogy meg is hívták Madridba, mintegy leterítve elé a vörös szőnyeget, sőt a Real csapatkapitányával, Sergio Ramosszal is találkozhatott volna, ő azonban köszönte, nem kért a világklasszis védő társaságából – írja az Athletic.

„Köszönöm, de nem. Nem kedvelem őt azért, amit Mohamed Salah-val tett a Bajnokok Ligája-döntőben” – mondta Elliott, aki arra az esetre utalt, mikor Ramos úgy vitte földre a Pool támadóját, hogy megsérült a válla és ezért le is kellett cserélni.