Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csak ennél a csapatnál köthet ki Paul Pogba – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint egyre inkább eldőlni látszik, hogy a Manchester United csapatától távozni készülő világbajnok klasszis hol folytatja pályafutását…

A Le10Sport információi szerint a Juventus és a Real Madrid visszalépésével Paul Pogba kizárólag a Paris Saint-Germain csapatában folytathatja karrierjét, amennyiben valóban a Manchester United elhagyása mellett teszi le a voksát.

Mint ismeretes, a 27 éves irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és a belátható időn belüli eladására lehet számítani, tekintve hogy sorozatosan sérültet jelent különféle vélt vagy valós okokból kifolyólag.

A világbajnok labdarúgó legfőbb kérői közt immár hosszabb ideje a fent említett Real Madrid és a Juventus csapatait emlegették, azonban magas vételára miatt állítólag már mindketten letettek a megszerzésére. A franciák szerint még a PSG is harcba szállhat érte, miközben az olasz lapok újabb az Inter komoly érdeklődéséről írnak.

Eddig a csillagászati ár távol tartotta a Unitedtől a kérőket, ezért rövid időn belül többször is csökkentették az érte kért összeget, valamilyen játékoscsere üzlet azonban sokkal inkább elképzelhetőnek tűnhet, de alighanem már csak az utóbbi két csapat lehet versenyben érte…