Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Odion Ighalo marad a Manchester Unitednél! – Hivatalos

Hosszas huzavona után sikerült megegyezni a “Vörös Ördögöknek” a Shanghai Senhua csapatával. Odion Ighalo továbbra is maradhat álmai csapatánál, a Manchester Unitednél.

Ighalo a téli átigazolási időszak utolsó napján érkezett a United csapatához, amelynek fontos tagjává vált. A koronavírus-járvány következtében halasztásra került sor, és nem lehetett tudni, hogy a nigériai támadó maradhat-e Manchesterben, vagy vissza kell mennie Kínába. Korábban beszámoltunk arról, hogy klubja szerette volna visszahívni őt, ám végül sikerült megegyeznie a feleknek.

A 30 esztendős csatár bemutatkozása nagyon jól sikerült. 8 mérkőzésen kapott szerepet Solskjaertól, amelyeken 4 gólt szerzett és 1 gólpasszt is kiosztott. Mind a 3 meccsén feliratkozott az eredményjelzőre, amikor kezdőként kapott szerepet. Az új megállapodás szerint január 31-ig maradhat a “Vörös Ördögök” kötelékében.

Solskjaernak szüksége is lesz Igahlora, hiszen a Premier League június 17-én újraindul. A Unitedre még 9 bajnoki, valamint az FA-kupa küzdelmei várnak biztosan, az Európa Ligáról még nem tudni, hogy hogyan folytatódik. A manchesteri csapat harcban van a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikéért, így egy jó formában lévő Ighalo “aranyat érhet”.