Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “95%-os állapotban vagyunk!”

A Real Madrid játékosa, Nacho Fernández a Movistarnak adott legutóbbi interjújában részletesebben beszélt a csapat felkészüléséről a jövő heti bajnoki rajt előtt.

“Nagyon jól zajlik a felkészülés. Zökkenőmentesen haladunk előre, még úgy is, hogy az elmúlt 2-3 hétben egyénileg edzhettünk. Úgy gondolom, már 95%-os állapotban vagyunk.” – Kezdte gondolatmenetét Nacho.

“Magabiztosak vagyunk azt illetően, hogy jó kondícióban és a tökéletes állapotban leszünk a bajnoki rajtra.” – Folytatta Nacho, majd kitért a Real régóta maródi játékosaira, Eden Hazardra és Marco Asensiora is.

“Mindketten hosszú ideje sérültek voltak, nagyon sokat hagytak ki. Most már viszont újra erősnek, és ami fontosabb motiváltnak tűnnek, hiszen segíteni szeretnének a céljaink elérésében. A bajnokság újrakezdésénél az edző dolga kijelölni a keretet, de szerintem ők is készen állnak majd!” – Így Nacho, aki a Barcelonával folytatott bajnoki versengésről is megosztotta nézeteit.

“A bajnokságot az nyeri majd meg, aki legjobban alkalmazkodik ehhez a különös helyzethez. Két pont a hátrányunk, ami abszolút nem nevezhető soknak. Meg szeretnénk nehezíteni a Barcelona helyzetét azzal, hogy meccsről-meccsre haladva, minden lehetséges pontot be akarunk gyűjteni!”