Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City ászát igazolná le a United – sajtóhír

Nem mindennapi átigazolási lehetőség látott napvilágot a minap a brit sajtóban, a Manchester United egyenesen a városi rivális Manchester Citytől készülhet erősítésre…

A The Independient riportja értelmében a csatárt kereső Manchester United együttese is harcba szállhat a Manchester City gárdájától könnyen lehet, hogy távozni kényszerülő Raheem Sterling kegyeiért, aki eddig úgy tűnt, hogy a Real Madridhoz tart.

A 25 esztendős angol válogatott szélső 2015-ben került a Liverpooltól a Cityhez, amely színeiben azóta 226 tétmérkőzés alatt 89 alkalommal tudott eredményes lenni, és azóta is alapembere Pep Guardiola együttesének. Sterling az idei szezonban sorozatban harmadszor érte el a 20 gólos határt minden sorozatot figyelembe véve, ugyanakkor az angol bajnokság (Premier League) aktuális kiírásában még csak 11 gólt szerzett.

Sterlinget ugyan marasztalná csapata, amennyiben a Manchester Cityt hivatalosan is kizárják két évre a nemzetközi kupákból, akkor az első közt lehet, akik elhagyják a klubot, hiszen két komoly tőkével rendelkező egyesület is sorban áll érte.