Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapatot választott a Lyon sztárja – sajtóhír

A minap beszámoltunk róla, hogy az Olympique Lyon csapata nem gördít akadályt a távozás elé, az aktuális lapértesülések szerint pedig már el is dőlt, hogy hol szeretné folytatni pályafutását a tehetséges középpályás…

A L’Équipe információi szerint az Olympique Lyon kiválósága, Houssem Aouar az iránta leginkább érdeklődő két csapat közül sokkal inkább a Juventus együttesét favorizálja a Manchester City-vel szemben, így ha a kluboknak sikerül megegyezniük egymással, akkor hamarosan a torinói klub labdarúgója lehet.

A 21 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát már a 2019-2020-as szezonban februárra elérte – minden sorozatot figyelembe véve 9 gólig jutott.

Az általános vélekedés szerint Aouar klubváltása előreláthatólag mintegy 50 millió euró ellenében valósulhat meg a következő átigazolási időszak alkalmával.