Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat szállt harcba a német támadóért

A The Telegraph beszámolója szerint a Chelsea is bejelentkezett Timo Wernerért. Az RB Leipzig csatárát korábban a Manchester Uniteddal és a Liverpoollal is szóba hozták. 

A brit lap szerint Werner lipcsei szerződése egy 53 millió font körüli kivásárlási záradékot tartalmaz. Ezt az opciót a Chelsea is szívesen érvényesítené, vagyis a német támadón múlik, ha klubot akar váltani, hová megy, kivel egyezik meg.

A 24 éves játékos 29 bajnokin 25 gólnál jár a Bundesliga jelenlegi szezonjában, legutóbb Gulácsi Péter remek indítása után talált a kapuba. A 29-szeres válogatott játékos piaci értékét 64 millió euróra becsli a Transfermarkt.

Werner legfőbb kérőjeként a Liverpoolt emlegette a világsajtó az elmúlt hónapokban, ám a jelek szerint nem a Bajnokok Ligája-címvédő az egyetlen klub, amelynél felmerült a neve.

A támadót korábban a Bayern München kiszemeltjei között is emlegették, ám úgy nyilatkozott, ha klubot vált, inkább külföldön szeretné kipróbálni magát. Közben a bajorok is arra jutottak, hogy a csapat játékstílusához más profilú támadó jobban illene, mint Werner.