Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG csillagászati árat határozott meg Neymarért – sajtóhír

Az aktuális katalán sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain meghatározta az összeget, amelyért eladhatja Neymart a következő átigazolási időszakban…

A katalán Sport információi szerint a Paris Saint-Germain gárdája nem fogad el játékoscserét Neymar szolgálataiért cserébe, kizárólag 175 millió euró ellenében hajlandó megválni a korábbi csapata, a Barcelona által már régóta üldözött brazil sztárjától.

Mint ismeretes, Neymar 2017 nyarán távozott Barcelonából, átigazolási rekordot jelentő 222 millió euróért a francia fővárosba, azonban a jelek szerint a 28 éves brazil légiós nem érzi jól magát Párizsban. Tavaly nyáron és idén januárban is nyíltan vissza szeretett volna térni a katalánokhoz, akik hosszas tárgyalásokat folytattak a francia klub elöljáróival, azonban nem sikerült megegyezniük a klubváltás részleteiről. Megszerzése pedig továbbra is napi szinten téma a katalán sajtóban.

Neymar az elmúlt három idény alatt 80 mérkőzésen 69 gólt szerzett a párizsi klub színeiben, egyelőre pedig lehetetlen megjósolni, hogy vajon a soron következő transzfer-időszakban is maradni fog-e klubjánál.

A katalán óriás mellett leginkább a Juventus csapata érdeklődött a megszerzése iránt, de a jelenlegi, pandémia utáni visszafogott gazdasági helyzetben lehetetlen lenne elképzelni, hogy bármelyik csapat kifizessen érte ekkora összeget…