Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megállapodott új csapatával az RB Leipzig sztárja – sajtóhír

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint véget ért a hosszú ideje húzódó szappanopera, és eldőlt, hogy hol folytatja pályafutását az RB Leipzig sztárcsatára…

A Bild legfrissebb riportja értelmében az RB Leipzig csapatától távozni készülő Timo Werner mégsem a vele kapcsolatban hosszabb ideje emlegetett Liverpool csapatát, hanem a Chelsea együttesét választotta. A német lap szerint ugyanis 60 millió euró ellenében a következő szezontól londoni “Kékek” játékosa lesz, miután 2025-ig szóló szerződést készül kötni a gárdával.

A 24 esztendős csatár a német bajnokság (Bundesliga) aktuális kiírásában 29 meccs alatti 25 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 25 találatnál járó Robert Lewandowski mögött. Összességében 39 pályára lépés során 30-szor volt eredményes a 2019-2020-as évad eddigi részében. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcs volt tőle.

A Liverpool korábban találkozót tervezett a fiatal támadóval, végül azonban éppen a járvány miatt elmaradt a személyes megbeszélés, de az angol sajtó szerint Kloppék már a szezon közben leigazolták volna őt a következő idénytől érvényes szerződéssel, immár azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy végül semmi nem lesz a várt átigazolásból.