Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis megtartaná klasszisát a Napoli – sajtóhír

A korábbi hírekkel ellentétben, a Napoli együttese mégis szerződést szeretne hosszabbítani lejáró szerződésű kiválóságával…

Nápolyi beszámolók szerint a Napoli csapatának első embere, Aurelio De Laurentiis még mindig bízik benne, hogy sikerülhet meggyőzni a maradásról a csapat lejáró szerződésű rutinos játékosát, José Callejónt, akit a teljesség igénye nélkül Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Valencia egyaránt szívesen leigazolna.

A 33 esztendős szélső 2013 óta eddig minden sorozatot figyelembe éve 336 találkozón 80 gólt szerzett a nápolyi egyesület színeiben, és azt a rekordot is tartja, mely szerint ő játszotta a legtöbb mérkőzést a topligákban a 2010-es évtized során. Callejón számára az első, 2013-2014-es idénye sikerült a legjobban az olasz klubnál, amikor 20 gólig eljutott, tavaly például csupán négyszer volt eredményes, és a jelenlegi évad során is csak két találat fűződött a nevéhez. Hétéves olaszországi szolgálata alatt 2014-ben Olasz Kupát és Olasz Szuperkupát nyert csapatával.

Callejón a Real Madrid csapatában nevelkedett, profi bemutatkozására az Espanyolban került sor, majd két év alatt 77 pályára lépést regisztrált a “királyi gárda” színeiben, mielőtt 2013 júliusában 10 millió euróért Nápolyba küldték volna.