Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem akar hosszabbítani a spanyol tehetség – sajtóhír

Több spanyol forrás is megerősítette, hogy a spanyol bajnokság (La Liga) folytatására készül Valencia üdvöskéje egyelőre nem szeretné meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését csapatával…

A spanyol lapok szerint a Valencia igencsak felkapott kiválósága, Ferran Torres egyelőre nem mutat hajlandóságot arra, hogy meghosszabbítsa jövő nyáron lejáró szerződését a “Deneverékkel”. Amennyiben nem sikerül megállapodniuk a fiatal játékossal, akkor vélhetően hamarosan sor kerülhet a klubváltására, lévén hatalmas a nemzetközi érdeklődés iránta.

A Valencia 20 éves saját nevelésű jobbszélsője a tavalyi szezonban lett a negyedik helyével BL-indulást kiharcoló és a Király-kupát is megnyerő együttes alapembere 37 tétmérkőzésen való szerepvállalással, és Torres a jelenlegi idényben is 25 bajnokin és hat BL-meccsen jutott szóhoz, emellett rendszeres tagja a spanyol U21-es válogatottnak.

A szakemberek egybehangzó véleménye szerint Torres hatalmas jövő előtt állhat, hiszen nagyon fiatalon egy élmezőnyhöz tartozó spanyol csapatban tudta már bizonyítani rátermettségét. Afelől viszont már megoszlanak a vélemények, hogy maradnia kéne-e még hazájában, vagy esetlegesen valamelyik külföldi elitbajnokságban is megállhatja a helyét.

Merthogy Torres iránt a Barcelona és a Real Madrid mellett külföldről a Bayern München,  a Borussia Dortmund, a Manchester City, a Manchester United és a Juventus együttese egyaránt komolyan érdeklődik.