Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Íme Kroos La Liga-jóslata!

A 30 esztendős világbajnok játékos a Real Madrid hivatalos televíziójának nyilatkozott a spanyol bajnokság újrakezdése kapcsán. 

“Keményen dolgozunk azért, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljünk a rajtra. Többet nem tehetünk, ez a szituáció minden csapat számára ugyan olyan.” – Így Kroos.

“A munka jól halad, egyre jobban érezzük magunkat a labdával is, igyekszünk mindent megtenni, hogy készen álljunk a ránk váró 11 bajnoki meccsre. Először játszunk majd nézők nélkül, ami megjósolhatatlan, hogy mennyire befolyásolja majd a csapatokat. Úgy gondolom amelyikünk gyorsabban alkalmazkodik majd mindenhez, abszolút nyertes helyzetbe kerül.” – Folytatta a német középpályás, aki utolsó mondatával a Barca – Real bajnoki versenyfutásra is utalt.

“Játékosként nagyon nehéz heteken mentünk át, hiszen csak egyénileg edzhettünk, az erőnlétünkön dolgoztunk, a labdával pedig jóformán nem is találkoztunk. Most azon van a hangsúly, hogy minél többször végezzünk labdás feladatokat, és meccseket játszunk egymás között.” – Tette még hozzá Kroos.