Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megint lecsapott a mumus Debrecenben

Kiesési rangadót rendeztek Debrecenben. Az elmúlt 15 év legsikeresebb csapata, a tavalyi bronzérme után, idén a bent maradásért harcol. Míg a Kaposvár a biztos kiesés elkerüléséért küzdött ezen a meccsen.

Az első félidőben a hazai csapat játszott a fölényben, ha még a helyzetek számában nem is mutatkozott meg. A vezetést már a 6.percben megszerezte a Loki, Szabó Bence góljával 1-0! Garba húzott el a baloldalt, a beadását a az egyik kaposvári védő pont Szabóhoz rúgta, aki 10-12 méterről a kapuba bombázott.
Innentől kezdve csak a szögleteket számát gyarapította a DVSC. A Rákóczi egyszer jutott el helyzetig, akkor a gólvonalról kellett kirúgni a labdát.

A második félidőben sokkal kiegyenlítettebb játékot hozott. A nagyobb helyzetek Loki előtt adódtak, de a mérkőzés utolsó 20 percére látványosan visszavettek és kontrára játszottak. A 86.percben pedig jött a hidegzuhany, Borbély góljával egyenlített a Kaposvár 1-1! A találkozó utolsó perceiben csapkodó játék alakult ki, a Debrecen fejvesztve próbálkozott, de eredménytelenül. Hangos füttykoncert kíséretében hagyhatták el a pályát a debreceni játékosok.

Debreceni VSC – Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-0)
Játékvezető:
Farkas Ádám Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Stadion
Gólszerzők: Szabó (6.)ill. Borbély (86.)

Bajnokság állása

A 27. forduló hátralévő mérkőzései

Szombat

16:55 Mezőkövesd – Paks (M4 Sport)
19:00 MOL Fehérvár FC – Kisvárda (M4 Sport)
21:05 Újpest – Honvéd FC (M4 Sport)

Vasárnap

18:55 ZTE – Puskás Akadémia (M4 Sport)
21:05 FTC – DVTK (M4 Sport)