Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: ilyen lesz a folytatás nézők nélkül

Rengeteg még a megválaszolatlan kérdés a világ legjobb bajnokságok visszatérését illetően. Egyelőre csak a dátumok a biztosak, illetve, hogy nézők nem lehetnek jelen a soktízeres stadionokban.

A Premier League június 17-én tér vissza a hosszú járványszünet miatt. A liga sok mindenkivel kénytelen egyeztetni a folytatást illetően. A szponzorokkal, a klubokkal, az angol kormánnyal, a helyi önkormányzatokkal. A klubok vezetői tegnap találkoztak, és több egyezséget is megkötöttek, illetve pocsék ötleteket dugtak jó mélyen a fiókba.

Több csapatnál is problémát fog okozni, hogy a szponzorok kiléptek mögülük, és nem minden táblán szerepelnek majd reklámok. Ezzel kapcsolatban meghatározásra került, hogy a megjelenítésük nem lehet több 25%-nál.

Bár a TV-társaságok a nézők érdekében kérvényezték, továbbra sem lesznek meccsek közbeni gyorsinterjúk a pályák szélén, illetve az öltözőkbe sem mehetnek be a kamerák.

Ellenben engedélyt kaptak rá a klubok, mégpedig a videójáték kiadó Electronic Arts legnagyobb örömére, hogy a FIFA 20 szurkolói hangjait játsszák be a találkozók közben.