Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United biztos klasszisa maradásában – sajtóhír

Ugyan az utóbbi hetekben ismét rengeteg pletyka kapott szárnyra a távozásával kapcsolatban a világsajtóban, a Manchester United együttese továbbra is biztosa veszi kiválósága maradását…

A Manchester Evening News értesülései szerint a Manchester United olyannyira biztosra veszi Paul Pogba további maradását a csapatnál, hogy a klub meg szeretné hosszabbítani a világbajnok középpályás jövő nyáron lejáró szerződését.

Mint ismeretes, a 27 éves irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és a belátható időn belüli eladására lehet számítani, tekintve hogy sorozatosan sérültet jelent különféle vélt vagy valós okokból kifolyólag – legalábbis eddig még erről szóltak a hírek. A manchesteri lap szerint viszont Bruno Fernandes érkezésével olyan újfajta jövőkép rajzolódott ki a “Vörös Ördögöknél”, amely még az eddig elvágyódó Pogbát is jobb belátásra bírhatja.

A világbajnok labdarúgó legfőbb kérői közt immár hosszabb ideje a fent említett Real Madrid és a Juventus csapatait emlegették, azonban magas vételára miatt állítólag már mindketten letettek a megszerzésére. A franciák szerint még a PSG is harcba szállhat érte, miközben az olasz lapok újabb az Inter komoly érdeklődéséről írnak.