Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal lecsaphat a Norwich fiatal védőjére

Az Arsenal védelmére ráfér az erősítés, angol sajtóhírek szerint pedig egy ifjú angol játékost szemeltek ki Bellerin mögé.

Ezer sebből vérzik az Arsenal védelme már évek óta, a játékosállomány sürgősen frissítésre szorul ezen a téren. Épp ezért sem meglepő, hogy Artetáék elkezdtek védőket keresni.

Sajtóhírek szerint már meg is van a legújabb kiszemeltjük, aki Hector Bellerint tehermentesítheti majd a következő szezonban: a Norwich City védője, Max Aarons. A 20 éves jobboldali védő kitűnő szezont fut, eddig 30 tétmeccsen léphetett pályára (amiből 27 bajnoki volt), valamint az angol utánpótlás-válogatottakban is kezd megkerülhetetlenné válni.

Az átigazolási időszak kezdetével minden bizonnyal el is igazol majd: az Arsenal mellett a Tottenham is érdeklődik iránta, de az Ágyúsoknak sokkal komolyabbnak tűnnek a szándékai. A Norwich mindenképp szeretne 30 millió fontot kapni érte – még akkor is, ha netán kiesnének a PL-ből.

Mikel Arteta tervei szerint Bellerin, Maitland-Niles és Aarons oldhatják majd meg a felmerülő problémákat a védelem jobbszélén. Kiegészülve a 21 éves Jordi Osei-Tutu-val, aki jelenleg a Bundesliga 2-ben szerepel kölcsönben a Bochum együttesénél és ő is megküzdhet majd a helyéért a csapatban.