Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Sancho utódját a Dortmund – sajtóhír

A számtalan topcsapat által kiszemelt fiatal spanyol tehetség megszerzésére a német lapok szerint a Borussia Dortmund lehet a legnagyobb esélyes, amennyiben valóban eladják Jadon Sanchót…

A Sky Sports értesülései szerint a Borussia Dortmund lehet a befutó a Valencia fiatal spanyol szélsője, Ferran Torres megszerzésére, melyet számtalan európai topcsapat kitűzött magának. A német forrás úgy véli, hogy a BVB a távozás előtt álló (?) Jadon Sancho pótlását a “Denevérek” kiválóságával oldaná meg, és az angolért befolyó összeggel az anyagi oldalát is tudnák fedezni.

A Valencia 20 éves saját nevelésű jobbszélsője a tavalyi szezonban lett a negyedik helyével BL-indulást kiharcoló és a Király-kupát is megnyerő együttes alapembere 37 tétmérkőzésen való szerepvállalással, és Torres a jelenlegi idényben is 25 bajnokin és hat BL-meccsen jutott szóhoz, emellett rendszeres tagja a spanyol U21-es válogatottnak.

A szakemberek egybehangzó véleménye szerint Torres hatalmas jövő előtt állhat, hiszen nagyon fiatalon egy élmezőnyhöz tartozó spanyol csapatban tudta már bizonyítani rátermettségét. Afelől viszont már megoszlanak a vélemények, hogy maradnia kéne-e még hazájában, vagy esetlegesen valamelyik külföldi elitbajnokságban is megállhatja a helyét. Torres iránt a Barcelona és a Real Madrid mellett külföldről a Bayern München,  a Manchester City, a Manchester United és a Juventus együttese egyaránt komolyan érdeklődik a sárga-feketék mellett.