Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg távozhat az AS Roma ikonja – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma által januárban kölcsönadott játékost a Valencia végleg megszerezné, de további érdeklődőket is regisztráltak…

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információi szerint a Valencia csapata meghosszabbítaná Alessandro Florenzi kölcsönzését, vagy pedig végleg szerződtetné az AS Romától az olasz klub saját nevelésű játékosát. Visszatérésére pedig már csak azért is kevés az esély, mert több forrás szerint a Fiorentina és az Atalanta is készen áll lecsapni rá.

A “Farkasok” 28 esztendős saját nevelésű csapatkapitánya 2011-től volt tagja az első csapat keretének, ám korábbi meghatározó szerepe után az aktuális idényben a nyáron kinevezett Paulo Fonseca rendszerint nem számol vele a kezdőben, így a közönség kedvenc az olasz bajnokság (Serie A) 2019-2020-as kiírásban mindössze kilenc találkozón léphetett pályára. Új csapatában eddig nem sokat tudott bizonyítani, a kényszerszünetig csupán öt tétmeccs jutott számára.

Florenzi személyében Totti és De Rossi közelmúltbeli távozása után tehát egy újabb ikonikus játékos hagyta el a generációváltáson áteső fővárosi klubot.