Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem engedték be csapata edzésére az olasz csatárt

Továbbra is áll a bál a hetek óta edzésre sem járó rutinos támadó körül, aki ezúttal úgy gondolta, hogy mégis tiszteletét teszi csapata tréningjén, azonban az edzőközpontba már nem tehette be a lábát…

A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint Mario Balotelli a keddi napon hiába vett volna részt a Brescia aktuális edzésén, a klub alkalmazottai már a kapuban megállították őt, és nem voltak hajlandók beengedni. Mindez a szaklap szerint egyértelmű jele lehet annak, hogy a lombardiai együttesnél többé már nem szólnak vele, és készek felbontani a szerződését.

A 29 esztendős csatár múlt nyáron három év után tér vissza Olaszországba, miután az iránta komolyan érdeklődő brazil Flamengo csapata helyett végül a Brescia ajánlatát fogadta el, amely városban a gyermekkora nagy részét töltötte, és szülei jelenleg is a városban élnek. Hiába a romantikus visszatérés, a csapat a Serie A kényszerszünetében az utolsó helyet foglalja el, Balotelli pedig mindössze ötször volt eredményes az idényben.

Balotelli az előző három szezont a francia első osztályban (Ligue 1) töltötte, két és fél idényen át az OGC Nice játékosa volt, tavaly tavasszal pedig az Olympique de Marseille soraiban vétette észre magát, ahol 12 bajnoki mérkőzés alatt nyolcszor tudott eredményes lenni.