Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntöttek az MLS folytatásáról – HIVATALOS

Beigazolódtak a korábbi – elképesztőnek tűnő – híresztelések és az MLS 2020-as idényének folytatása valóban a Disneyland területén fog zajlani…

Az MLS a szerdai napon hivatalos oldalain keresztül közölte a 2020-as szezon folytatására vonatkozó tervezetet. A közlemény értelmében a szezon további mérkőzéseire Disneylandben kerül sor, az első meccseket július 8-án rendezik meg, a döntőt pedig augusztus 11-én játsszák le.

A folytatásban az összes csapat részt vesz: a 26 együttest hat csoportba sorolják be, melyeknek az első két, emellett a négy legjobb harmadik helyezettje jut be a kieséses szakaszba, ahol aztán egy mérkőzésen dől majd el a továbbjutás sorsa. Rendes játékidős döntetlen esetén nem lesz hosszabbítás, a győztes kilétéről rögtön tizenegyespárbaj dönt.

Az MLS idei szezonjából a normál rend szerint mindössze két fordulót bonyolítottak le, majd március elején a koronavírus-járvány miatt félbe kellett szakítani a bajnokságot. A csapatok a tervek szerint június 24-től Floridában kezdik meg a felkészülést az idény befejezésére.