Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Az elnök úr megerősítette – Jöhetnek a nézők!

Igaznak bizonyultak azok a beszámolók, melyek szerint a La Liga vezetése gőzerővel igyekszik megoldást találni arra, hogy már júniusban a nézők is visszatérhessenek a stadionokba.

A liga elnöke, Javier Tebas legutóbbi nyilatkozata is ezt sugallja. A sportvezető 15 napos időintervallumot jelölt meg, mely után az első -és másodosztály küzdelmei nézőkkel folytatódnának tovább.

“A világjárvány következményei minden területen nagyon súlyosak. A kormánynak már megvan a terve arra, hogy a nézők miképpen léphetnének újra ott a stadionokban.” – Idézi Javier Tebast a Marca.

“A La Liga a sportminiszterrel, az egészségügyi és régiós hatóságokkal szorosan együttműködve azon dolgozik, hogy megvalósítható és koordinálható legyen a nézők visszatérése. 10-15 nap múlva újra tárgyaljuk a témát.” – Folytatta az 57 esztendős sportvezető, aki további részleteit is megosztotta a tervezetnek.

“Nyilvánvaló, hogy nem lesz telt ház, és a már meglévő protokollokat mi is alkalmazni fogjuk. Nagyon boldog lennék, ha ennyi idő alatt a stadionok kapacitásának 10-15%-át már használni tudnánk!” – Tette még hozzá Javier Tebas.