Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A csatár jelezte, hogy egyelőre nem lesz az Arsenal játékosa

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Arsenal is figyeli a Celtic francia támadóját, aki azonban reagált a pletykákra.

A Celtic megszerezte a 9. bajnoki címét zsinórban, jövőre pedig a 10. megszerzése lesz a cél. A Rangers legyőzése mellett pedig kiemelendő még a francia Odsonne Edouard teljesítménye, aki 27 meccsen 22 gólt szerezve aranycipős lett Skóciában – felkeltve több angol csapat érdeklődését.

Egyik legfőbb kérőjének az Arsenal tűnt, de az Everton, a Leicester, vagy a Manchester United is szóba került vele kapcsolatban. A játékos azonban egy nyilatkozatában jelezte, egyelőre nem kér az ajánlatokból. Mint mondta, jelenleg a Celticnél minden szempontból a 10. cím begyűjtése a prioritás, aminek ő is részese akar lenni. Épp ezért bármennyire is megtisztelő számára az Arsenal érdeklődése, jövőre mindenképpen marad, ahol van.

A szerződése 2022 nyarán jár majd le, Neil Lennon a csapat menedzsere pedig jelezte, hogy már elkezdtek dolgozni egy új szerződésen Edouard-nak. Várhatóan majd csak a jövő nyáron fog ismét felmerülni az átigazolásának témája.