Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét hosszabbított legendás játékosával az Ajax – HIVATALOS

A tavalyi BL-elődöntős Ajax Amszterdam csapata újabb egy évvel újította meg ikonikus labdarúgója lejáró szerződését…

Az Ajax Amszterdam egyesülete hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a következő szezon végéig ismét szerződést hosszabbított rutinos támadójával, Klaas-Jan Huntelaarral.

A holland fővárosi csapatot korábban 2006 és 2008 között erősítő 36 esztendős klasszis a Real Madrid, az AC Milan és a Schalke 04 csapatainál eltöltött közel egy évtized után 2017-ben tért vissza az Ajax csapatához. Első szezonját 13 találattal zárta, a másodikban 23-szor volt eredményes, a 2019-2020-as csonka idényben pedig 32 fellépés alatt 10 gólt regisztrált.

“Mindenképpen folytatni akartam, lehetőleg itt, az Ajaxban. Már nem látom magam előtt, hogy egy másik csapat mezében játsszak. Jó erőben érzem magam, örömmel jöttem a klubhoz, és biztos vagyok benne, hogy hozzájárulhatok még a sikerekhez a pályán. Tudom, hogy az évek során megváltozott a szerepem, sokat gondolkodtam ezen, beszéltem az edzőmmel és Marc Overmarsszal is, aki jelezte, hogy az Ajaxnál számítanak rám. Ezért nagyon örülök, hogy egy évvel hosszabbítottam”

– értékelt a rutinos támadó a csapat hivatalos oldalán.