Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: a Leicester City támadója a kiszemelt – sajtóhír

A Spurs folyamatosan támadó után néz Harry Kane sérülését követően, azonban egyelőre nem jártak sikerrel, így került képbe a bajnoki rivális játékosa.


Tottenham vezetőedzője, José Mourinho elsődleges célpontjairól kénytelen volt lemondani brit források szerint, ugyanis egyikőjük sem szeretne Kane mögött második számú csatár lenni. A portugál tréner legújabb kiszemeltje pedig a Leicester City algériai játékosa, Islam Slimani, a The Telegraph értesülései szerint. A két nap múlva 32 életévét betöltő csatár jelenleg az AS Monaco csapatában szerepel kölcsönben június 30-áig, azonban ez a koronavírus-járvány miatt még kitolódhat.

A Tottenham azért is keresi erőteljesen új támadót, mert a csapat kirobbanthatatlan csatára, Harry Kane súlyos combhajlító-sérülést szenvedett még januárban, és nem volt ki a helyébe lépjen, a Spurs pedig ezért keres egy második számú kilencest, aki tűri a padozást is, de ha szükség van rá, akkor jó teljesítménnyel tud előrukkolni. A Spurs nem hiába érdeklődik Slimani iránt, hiszen kiváló párt alkot Wissam Ben Yedderrel, ráadásul ismeri a Premier League közegét is.

A 69-szeres algériai válogatott játékos árát mindössze 7 millió euróra becsülik és nagyjából ennyiért meg is válna tőle a Leicester City. Az 31 esztendős támadó a Monacónál 19 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 9-7 gólt és gólpasszt jegyzett.