Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid a legnagyobb esélyes a tehetséges irányítóért – sajtóhír

Számtalan európai élcsapat közül a Real Madrid tűnik a favoritnak napjaink egyik legfelkapottabb tehetsége megszerzése iránt…

A német Sport Buzzer információi szerint a Bayer Leverkusen tehetséges középpályása, Kai Havertz saját maga leginkább a Real Madrid csapatát preferálja a kegyeiért felsorakozott rengeteg érdeklődő közül, ugyanakkor a napokban egyre több forrás arról számolt be, hogy a Chelsea nagy erőkkel dolgozik a leigazolásán.

A 21. születésnapját éppen a napokban ünneplő középpályás iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a BL-győztes Liverpool mellett a Manchester United is árgus szemekkel követi pályafutását, de a spanyol éllovas Barcelona, az olasz rekordbajnok Juventus és természetesen Németországból a Bayern München is szemet vetett már rá korábban.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben jelenleg 11 bajnoki találatot számlál a  “Gyógyszergyáriak” színeiben, miután az újrakezdés óta hat meccsen ötször volt eredményes, két találkozót azonban húzódása miatt kénytelen volt kihagyni.