Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma játékosának leigazolására készül a MU – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapértesülések szerint a több érdeklődő közül a Manchester United együttese készül igazolni az AS Roma tehetséges játékosa…

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Manchester United együttese változatlanul komolyan gondolja Cengiz Ünder szerződtetését az AS Roma együttesétől, akiért a “Vörös Ördögök” nem sajnálnák a kért fővárosi klub által kért 30 millió eurót.

A 22 esztendős török szélső 2017 nyarán 13.4 millió euró ellenében került a Basaksehir gárdájától az “Farkasokhoz”. Első szezonjában 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ám a berobbanó idényét követően az elmúlt kiírásban már kevesebb lehetőséghez jutott, első sorban az újonnan felfedezett Nicolo Zaniolo csillogása miatt. Az aktuális szezonban is eleinte jobbára csak csere volt, ám csapattársa sérülése révén újra megkapta a lehetőséget, és remek játékkal bizonyította, hogy jó döntés volt őt nem elengedni. Ünder a félbeszakított idény során 20 mérkőzésen lépett pályára csapata színeiben.

Megszerzése iránt az elmúlt hónapokban számtalan angol klub mutatott érdeklődést, sajtóbeszámolók szerint a MU mellett többek közt az Arsenal, a Tottenham és a Manchester City is fontolóra vette már a megszerzését, de állítólag a Bayern München és a Sevilla is rendszeresen figyeli őt.