Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Joao Félix közel sem biztos, hogy Madridon belül a legjobb helyen van!”

A tapasztalt portugál edző, Carlos Carvalhal Joao Félix kapcsán egy érdekes gondolatmenetet vezetett le. Az 54 esztendős tréner szerint ugyanis nem biztos, hogy 20 esztendős tehetség a fejlődése szempontjából a legjobb helyen futballozik.

“Joao Félix nagyszerű játékos, és itt le is szögezném, hogy nem szeretnék semmiféle vitába keveredni! Egy hihetetlenül technikás futballista, aki már most nagyon magas szintet képvisel. Sajnos abban nem vagyok biztos, hogy most a legmegfelelőbb helyen futballozik!” – Kezdte a Rio Ave jelenlegi trénere gondolatmenetét a Cadena SER-nek adott interjújában.

“Amikor az Atléticóhoz igazolt, már akkor kétségeim voltak. Félreértés ne essék, Diego Simeone remek edző, nagyon erős és versenyképes a csapata, Joao Félix úgy tűnik, nem igazán illik bele ebbe a gépezetbe! Úgy hiszem egy másik szituációban egy egészen más Joao Félixet látnánk. Most viszont sokkal nehezebb a helyzete, több időt kell neki a beilleszkedéshez.” – Folytatta Carvalhal, aki ha nem is szándékos célzattal, de azért odabökött egy fricskát az Atléticónak.

“Ha mondjuk a Real Madridban játszana, már jóval előrébb járna. Az ottani környezet jobban feküdne neki. Még egyszer: Nem kritizálni szeretném Diego Simeonét, hiszen elévülhetetlenek az érdemei, viszont az elmúlt időszak azt mondatja számomra, hogy ez a házasság nem a legideálisabb Joao Félix számára!” – Így az aggódó honfitárs.