Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz sztárcsatár a Newcastle célkeresztjében – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a tulajdonosváltás előtt álló Newcastle United együttese az olasz bajnokság (Serie A) gólerős támadójával kezdené az új csapat kiépítését…

A La Gazzetta dello Sport beszámolói értelmében a Newcastle United csapata le akarja igazolni az olasz bajnokság (Serie A) góllövőlistáját jelenleg vezető Ciro Immobilét a tabellán a második helyet elfoglaló Lazio csapatától.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a római klub hosszabbítani szeretne üdvöskéjével, hiszen  a 30 esztendős olasz válogatott csatár félelmetes formában ontja a gólokat az idei kiírásban. Az eddigi 26 pályára lépése alatt 27 gólt szerzett a Serie A 2019-2020-as idényében, mellyel nem csak az olasz élvonal góllövőlistáját, de jelenleg az európai Aranycipő-versenyt is vezeti.

Immobile még csupán a negyedik szezonját tölti a Lazio soraiban, máris a klub történetének valaha volt negyedik legeredményesebb játékosának mondhatja magát, a jövőbeli BL-szereplés esetén pedig meglehetősen valószínűtlennek tűnik a távozása, noha számtalan élklub szeretné soraiban látni, legutóbb például az angol sajtó már a Manchester United érdeklődőséről számolt be.