Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: hazai pályán győzte le a Valenciát a Real Madrid

Szoros első félidő után esett szét a Valencia, végül lesimázta ellenfelét a Real Madrid.

A tavasz egyik legfontosabb mérkőzését játszotta le a Real Madrid, hiszen a hétvégén következő Real Sociedad elleni összecsapás előtt a ma este legyőzött Valencia a második legmagasabban számontartott ellenfele a habfehéreknek az idei kiírás hajrájában. A Real Madrid pedig döcögősen indulva, de vette az akadályt, és a kiegyenlített első félidőt követően meglehetősen rákapcsolt a győzelem érdekében.

Az első játékrész Rodrigo meg nem adott góljáról szólt, hiszen a spanyol támadó gólját elvették a VAR kielemzését követően lesre hivatkozva, ezzel megfosztva a vendégeket a vezető találat megszerzésétől.

A második játékrészben azonban a Habfehérek szépen lassan felőrölték a Denevérek védelmét és előbb Eden Hazard csodás gólpasszát értékesítette Karim Benzema, majd a csereként frissen beálló Marco Asensio szerzett álomgólt 9 hónapos kényszerpihenőjét követően, melyre a hajrában egy újabb gólpasszt tudott rátenni, hogy kiszolgálja az immár duplázni tudó francia csatárt, Karim Benzemát.

A Real Madrid ezáltal újra lőtávolságba ért a Barcelona mögé, mindössze két ponttal lemaradva a katalánok mögött a tabellán.

Real Madrid – Valencia: 2-0 (0-0)
Gólszerzők: K. Benzema (61.) (87.) M. Asensio (74.) ill.-

Kiállítás: – ill.