Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: edzőcsere a kieső zóna felé közeledő csapatnál – HIVATALOS

Az újabb vereséget követően menesztette vezetőedzőjét a spanyol bajnokságban (La Liga) nem túl fényesen szereplő Real Betis együttese…

Az Athletic Club elleni szombati, 1-0-s vereséget követően a Real Betis együttese megköszönte a múlt nyáron kinevezett vezetőedzője, Rubi munkáját a csapatnak, és a 2019-2020-as idény hátralévő részére Alexis Trujillót ültette le a kispadra.

A sevillai zöld-fehérek a La Liga júniusi újrakezdése óta három forduló alatt csupán egyetlen pontot szereztek, a baszkokat megelőzően 2-0-ra vesztették el a Sevilla elleni városi rangadót, valamint 2-2-es döntetlent játszottak a Granada ellen. A Betis 34 ponttal a 14. helyet foglalja el a bajnokságban nyolc fordulóval a vége előtt, de már csak nyolc ponttal előzi meg a legjobb kieső helyet elfoglaló Mallorca együttesét.

A frissen kinevezett Trujillo korábban 1993 és 2000 között játékosként is erősítette a csapatot, és megbízott edzőként már a 2016-2017-es szezon hajrájában is irányította az együttest, nem lesz ismeretlen tehát számára a feladat, hogy a finisben bent kell tartania a Betist az élvonalban.