Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “van, amit nem tudunk befolyásolni”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Real Madrid csapata vasárnap este vitatható körülmények között gyűjtötte be a három pontot, és érte be a spanyol bajnokság (La Liga) táblázatának élén a Barcelona gárdáját…

A Barcelona szurkolói és a labdarúgást követő közvélemény jelentős felháborodása ellenére a katalánok mestere, Quiqué Sétien rendkívül higgadtan fejtette ki véleményét a Real Madrid mérkőzésén történt véleményes szituációkról:

“Vannak dolgok, amelyeket nem tudunk befolyásolni, amik nem tőlünk függnek. Mindenki látta, mi történt az Anoeta Stadionban, és mindenki levonhatja a saját következtetését. A VAR egy olyan eszköz, amely jobbá tehet minket, de úgy kell használnunk, hogy tisztább képet kapjunk a valóságról.” 

Nyolc fordulóval a 2019-2020-as kiírás vége előtt a két gigász azonos pontszámmal vezeti a táblázatot, de a jobb egymás elleni eredmény a “királyi gárda” számára kedvez. A versenyfutással kapcsolatban a következőképpen summázta gondolatait a 61 éves vezetőedző:

“A hibahatár most számunkra is, számukra is kisebb. A Madrid sem hibázhat. Sok bajnoki cím csak a hajrában dől el, nyolc forduló még hátra van, és a Real Madridra még hasonlóan nehéz találkozók várnak, mint ránk.”