Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megállapodott egymással a Barcelona és a Juventus – sajtóhír

Több héten át tartó tárgyalás sorozat után több forrás is arról számolt be, hogy megszületett az egyezség a Barcelona és a Juventus vezetősége között…

A Sky Sport Italia tudósítása értelmében a hosszas tárgyalások odáig vezettek az olasz és a spanyol bajnokság címvédői közt, hogy a Barcelona hajlandó átengedni Arthur Melo játékjogát a Juventusnak, akik egyes értesülések szerint magában 80 millió eurót, mások szerint Miralem Pjanic játékjoga mellett 10 millió eurót fizetnek a katalánok számára.

A 23 esztendős brazil játékmester két évvel ezelőtt 31+9 millió euró ellenében csatlakozott a katalán óriás soraiba nevelőcsapatából, a brazil Grémióból. Arthur rövid időn belül meghatározó szereplője lett a csapatnak, első idényében 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenlegi szezon során pedig minden sorozatot figyelembe véve eddig 26 pályára lépésnél tart. Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz klub jelenlegi fizetésénél nagyobb gázsival csábította kiszemeltjét.

A 30 éves bosnyák válogatott középpályás posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít. Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 35 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Pjanic negyedik éve szolgálja az “Öreg Hölgyet”, összesen 170 mérkőzésen viselte a klub szerelését, korábban az AS Roma és az Olympique Lyon alkalmazásában állt.