Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még egy évre maradhat klubjánál az Ajax sztárja – sajtóhír

Ugyan korábban szinte mindenki biztosra vette az Ajax Amszterdam felkapott kapusának nyári klubváltását, az angol sajtó szerint immár sokkal inkább úgy tűnik, hogy a koronavírus-járvány miatt egy évet késni fog a várva várt átigazolása…

A Daily Mail aktuális beszámolói szerint a mostani gazdasági visszaesésnek köszönhetően egyetlen érdeklődő sem fogja kifizetni az Ajax Amszterdam csapata által az első számú kapus, André Onana eladásáért meghatározott 25 millió fontos összeget, így minden bizonnyal újabb egy évre maradni fog a csapat kötelékében.

A 16-szoros kameruni válogatott kapuvédőt a korábban 2010 és 2015 között már foglalkoztató Barcelona és több Premier League-csapat is szívesen látná. A klubot négy éve erősítő 24 esztendős kapust még 2022-ig köti szerződés az Ajaxhoz, aktuális piaci értéke pedig 36 millió euró a nemzetközi mértékadó Transfermarkt adatai szerint.

Korábban a holland egyesület vezetőedzője, Erik ten Hag megerősítette, hogy “megfelelő ajánlat” esetén a klub hajlandó megválni tehetséges kapusától, de a szakember tudomása szerint hivatalos megkeresés még egyetlen klub részéről sem érkezett hozzájuk Onana megszerzésére.