Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az egykori csillag a Barca-kiszemelt jövőjéről beszélt

Hosszú ideje folyamatosan téma a világsajtóban az Inter tehetséges argentin csatárának átigazolása a Barcelonához, ezúttal a milánóiak és a katalánok egykori csatárzsenije osztotta meg véleményét az ügyben…

Az egykori aranylabdás Ronaldo a maga idejében a Barcelona és az Inter csapatában is emlékezetes időszakot töltött, így mindkét csapat atmoszférájával tisztában lehet:

“Lautaro egy nagyszerű támadó, és már most egy olyan hatalmas csapatban játszik, mint az Inter. Látjuk, mi történik a piacon, és úgy tűnik, hogy távozni fog. Nem dönthetek helyette, és azt sem tudom, hogy mi a legjobb neki. Sok szerencsét kívánok neki. Nem rossz probléma számára, hogy a Barcelona és az Inter között kell választania.”

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 17 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani.