Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: sima győzelmet aratott a Real Madrid – videóval

Nem okozott nehézséget a Real Madrid számára, a kiesőjelölt Mallorca együttese.

A LaLiga 31. fordulójában is meg tudta előzni a Real Madrid a tabellán való első helyét, miután könnyűszerrel legyőzte a tabella 17. helyén álló, kiesés ellen küzdő csapatát, a Mallorca együttesét. A madridiaktól kölcsönvett Takefusa Kubo által irányított csapat enerváltan játszott, szinte már előre feladva a mérkőzést a királyiak számára, akiknek viszont létszükséglet volt a megszerzendő három pont, hiszen csak ezzel tudtak a Barcelona előtt maradni a két csapat egymás elleni eredményeinek köszönhetően.

Az első félidőben több rohamot is indított a Real Madrid, melyből Karim Benzema és Vinícius Jr. többet is elhibázott, azonban utóbbinak végül sikerült betalálnia egy nem akármilyen emelésnek köszönhetően, majd egy hasonló lövést is megeresztett egy későbbi kiugrását követően, azonban a labda a felső lécen csattant a második alkalommal, így megmaradt az első félidő 1-0-ás eredménye.

A második játékrészben egy felesleges szabálytalanságot követően a Real Madrid csapatkapitány, Sergio Ramos állt a labda mögé elvégezni a szabadrúgást, és a próbálkozásából hatalmas gól született, eltekerve a játékszert a Mallorca védőinek fele felett. A gólerős védő, Sergio Ramos tehát újabb találatot jegyezhetett fel a rekordjához.

A Real Madrid a következő fordulóban az Espanyol együtteséhez látogat idegenben.

Real Madrid – Mallorca: 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Vinícius Jr. (19.) S. Ramos (56.)   (.) ill.-
Kiállítás: – ill.