Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “James helyében már rég beszóltam volna Zidane-nak!”

A kolumbiai legenda, Faustino ‘Tino’ Asprilla igen markáns véleményt fogalmazott meg James Rodriguez Real Madridban betöltött szerepéről.

A korábbi kiváló csatár a ‘Blu Radionak‘ adott interjújában kijelentette, hogy szerinte James nem kap egyenlő bánásmódot a csapaton belül, és ebben Zinedine Zidane a hibás.

“James nem egy felelőtlen játékos. Minden egyes nap ugyan úgy edz, mind a többiek. Zidane szereti hangoztatni, hogy minden játékosa egyenlő, mindenkivel számol, forgatja a csapatát… Erre hárman vagy négyen történjék bármi, úgyis ott lesznek a kezdőcsapatban.” – Kezdte gondolatmenetét Asprilla, aki csak ez után lendült bele igazán.

“Egy világbajnokság gólkirályról beszélünk. Még ha mindenhol vannak játékosok, akiket az edző előrébb is vesz, senki ne mondja nekem hogy egy Mariano, vagy hogy is hívják, normális, hogy több esélyt kap!? Zidane-nak tiszteletet kellene mutatnia! Jamesnek pedig… birka türelme van! Én a helyébe már rég megmondtam volna Zidane-nak, hogy egyen sz**t!” – Tette még hozzá az egykor 58-szoros válogatott kiválóság.