Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solskjaer véleménye a Manchester Unitedről!

Ole Gunnar Solskjaer másfél éve vette át a “Vörös Ördögök” irányítását. Most ő mondta el véleményét csapatáról és a kitűzött célokról.

Solskjaer 2018 decemberében vette át a Manchester United irányítását átmeneti megoldásként. A kezdetekben olyan jól ment a szekér, hogy véglegesítették a norvég szakvezető megbizatását a klubnál 2019 márciusában. Azóta volt mély gödörben is a csapat, ám a “Vörös Ördögök” korábbi játékosa kapott időt a bizonyításra, és mostanság ismét felfelé ívelő ágban vannak. Solskjaer ezúttal egy interjúban saját együttese jelenlegi helyzetéről és céljairól beszélt:

Sokat fejlődtünk a szezon során és jelenleg 11 meccse veretlennek mondhatjuk magunkat. A kihagyás alatt Pogba és Rashford is felépült, így sokat erősödött a keretünk, de még mindig nem vagyunk azon a szinten, hogy a bajnoki címre pályázzunk. Viszont így, hogy ők ketten visszatértek, úgy vélem a csapat már nagyon közel van ahhoz, hogy jövőre harcba szálljon az első helyért. Amennyiben a nyáron lesz esélyünk olyan játékosokat megszerezni, akik jobbá tehetik a gárdát, akkor igyekszünk őket megszerezni. De ha nem tudunk igazolni, akkor is elmondható a csapatról, hogy nagy potenciál van benne, és a projektünk jó irányba halad. Az elmúlt években a City és a Liverpool nagyon magasra tette a lécet. Az ő teljesítményüktől még 1-2 lépcsőfokkal el vagyunk maradva. Remélhetőleg meg tudjuk nyerni az Európa Ligát és az FA-kupát, valamint a bajnokságban is a top4-ben tudunk zárni. Ha ezek sikerülnének, akkor jóval kedvezőbb feltételekkel kezdhetnénk neki az átigazolási időszaknak.