Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sztárcsapat jelentkezett be Szoboszlaiért – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint legalább egy újabb klasszis klub vette fontolóra a Red Bull Salzburg tehetséges magyar irányítójának leigazolását…

A francia Le10Sport beszámolói szerint a Paris Saint-Germain is megpróbálhatja megszerezni Szoboszlai Dominik játékjogát a Red Bull Salzburgtól, amennyiben az irányító posztra első számú kiszemeltként számon tartott Szergej Milinkovics-Szavics szerződtetését nem tudják abszolválni a Laziótól.

A 19 esztendős magyar tehetség a Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára. Az idei szezonban az összes versenysorozatban már 9 alkalommal volt eredményes.

Szoboszlai iránt fokozódik a nemzetközi érdeklődés, hiszen korábban Olaszországból az AC Milan, a Lazio és a Napoli együttesét emlegették vele kapcsolatban, míg Angliából az Arsenal és a Newcastle United érdekelődik iránta.

Eközben az olasz szakoldal, a Tuttomercatoweb eközben úgy értesült, hogy a milánóiak már januárban is közel álltak Szoboszlai megszerzéséhez, és továbbra sem mondtak le róla. Az olasz lapok általános vélekedése szeirnt a piros-feketék következő vezetőedzője, Ralf Rangnick egyik fő kiszemeltjeként kezelik.

A francia klub másodedzője az a Lőw Zsolt, aki korábban szintén a Red Bull-csoport egyik csapatától, az RB Leipzigtől érkezett Párizsba (azt megelőzően pedig a Salzburgnál is másodedző volt). Az ő, illetve a vezetőedző, a német Thomas Tuchel személye szintén könnyíthetné Szoboszlai számára a beilleszkedést.