Legendák Viadala

Az Inter megegyezett a Real Madrid játékosáról – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 június 27. 08:00

Nemzetközi sajtóinformációk már kész tényként közlik, hogy az olasz Inter csapata megállapodott a Real Madrid együttesével a fiatal hátvéd megvásárlásáról…

Egybehangzó sajtóértesülések szerint az Inter vezetősége megállapodott abban, hogy 45 millió euró ellenében megszerzi a Real Madrid fiatal védőjét, Achraf Hakimit, aki az idei szezont a német bajnoki második helyezett Borussia Dortmund alkalmazásában töltötte kölcsönben.

A német Kicker információi szerint a milánóiak már gőzerővel tárgyalnak a játékos személyes feltételeiről, a kiszivárgott hírek szerint évi 5 millió eurós fizetést kínáltak fel részére. Korábban többek közt a Bayern München, a Juventus, a Paris Saint-Germain, az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham is érdeklődött iránta, és a Dortmund is marasztalta volna a kölcsönt követően, így egy nem akármilyen népszerű célpontot sikerülne megszereznie Antonio Conte legénységének.

A 21 éves marokkói szélső hátvéd a “királyi gárda” saját nevelésű játékosa, az idei szezonban 44 tétmérkőzésen kilenc gólt és tíz gólpasszt regisztrálta a BVB színeiben. Az Inter emlékezhet rá, hogy a BL csoportkörében Hakimi duplázott ellenük, a nemzetközi kiírásban összesen négy gólt szerzett idén.