Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs mégis megtartaná mellőzöttjét – sajtóhír

Annak ellenére, hogy legutóbb élesen kritizálta a csapat menedzserét, a legfrissebb szigetországi sajtóértesülések szerint lehet, hogy mégis maradni fog a középpályás a Tottenham alkalmazásában…

A Football London információi szerint a Tottenham korábban hiába tervezte Tanguy Ndombele nyári eladását, könnyen lehet, hogy a francia középpályás mégis maradni fog a londoni gárda alkalmazásában.

A Spurs tavaly klubrekordot jelentő, 62+10 millió euró ellenében vette meg a tehetséges középpályást, mégsem elégedettek vele, az idény közben kinevezett José Mourinho pedig kifejezetten nem találja a közös hangot vele. Az elmúlt hetek sajtóhírei szerint a Barcelona, a Manchester United és a PSG egyaránt szívesen leigazolná Ndombelét.

A 23 éves kongói származású francia válogatott középpályást a tavalyi szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az Olympique Lyon kirobbanthatatlan alapemberének számított, majd a Spursnél az angol liga talán kevésbé feküdt neki eddig. Ősszel sérüléssel bajlódott, majd Mourinho kinevezése sem segítette a boldogulását, a 2019-2020-as szezon eddig eltelt részében mindössze 19 bajnokin jutott szóhoz, összesen pedig 27 tétmeccsen léphetett pályára.