Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: továbbra is napirenden az Inter játékosának leigazolása – sajóhír

A rutinos hátvéd remekül kezdett a Nerazzurrinál, azonban az mégis túladnának rajta a nyár folyamán, a befutó pedig az angol rekordbajnok lehet érte, angol sajtóinformációk szerint.


Az Inter egy szezont követően megválhat középhátvédjétől, Diego Godíntól. Az uruguayi védő kiválóan kezdte meg az idényt, nem látszódtak rajta beilleszkedési nehézségek, viszont a koronavírus-járvány előtt néhány hétben visszaesett a teljesítménye és több alkalommal is a cserepadról nézte végig a találkozókat. A szezon folytatása óta pedig a lejátszott két mérkőzésen egyaránt a kispadon ült a meccs teljes egésze alatt.

A 135-szörös uruguayi válogatott játékost folyamatosan kapcsolatba hozzák a Manchester United csapatával az elmúlt hónapokban, és a hírek szerint most az angol élvonal rekordbajnokának illetékesei felveszik a kapcsolatot az olasz gárdával, hogy megkezdjék végre a tárgyalásokat. Ole Gunnar Solskjaer igényt tartana rá, leginkább a hatalmas rutinja miatt, ugyanis fiatal kerettel dolgozik a norvég mester és szükség van egy tapasztalt védőre.

Godínért azonban más együttesek is érdeklődnek, mint a Tottenham, aki José Mourinho kérésére érkezne a londoni együtteshez. A portugál tréner már két évvel ezelőtt megpróbálta a Vörös Ördögökhöz csábítani a 34 éves bekket, ám akkor nem jött össze. A hírek szerint még az Everton is igényt tartana a rutinos védő szolgálataira, ugyanis Carlo Ancelotti szeretne együtt dolgozni vele.

Az uruguayi játékosért nagyjából 7-8 millió eurót kell letennie az asztalra annak a csapatnak, aki szeretné őt szerződtetni. Az Inter színeiben 25 alkalommal lépett eddig pályára Godín, gólt nem sikerült szereznie.