Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlatot tehet kiszemeltjéért a Liverpool – sajtóhír

A legfrissebb lapértesülések szerint a friss angol bajnok Liverpool együttese hamarosan újabb ajánlatot készül tenni a jó ideje kiszemelt hátvédért…

Az olasz Tuttomercatoweb információi szerint a Liverpool együttese a legutóbb visszautasított, 58 millió fontos ajánlat után hamarosan újabb próbát tehet a Napoli megbízható hátvédje, Kalidou Koulibaly leigazolása iránt.

A nápolyiak korábban 100 millió euróban (nagyjából 90 millió font) határozták meg a szenegáli hátvéd eladási árát, a beszámolók szerint a “Vörösök mellett” még a Manchester CityManchester United, a Newcastle United és a Paris Saint-Germain is érdeklődik a kiváló belsővédő leigazolása iránt.

Koulibalyt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az idei szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett, és most már egyre inkább kész tényként kezelik a távozását, de jól látszik, hogy a meghatározott érték alatt nem akarnak megválni tőle.