Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City nem tágít az Inter védőjétől – sajtóhír

Olasz médiaértesülések szerint a Manchester City háza táján továbbra is téma az Inter kiváló hátvédjének megszerzése…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál értesülései szerint a Manchester City együttese továbbra sem mondott le Milan Skriniar megszerzéséről az Intertől, azonban a milánóiak a szlovák hátvédért cserébe a City klublegendáját, Sergio Agüerót kérnék.

A 25 esztendős hátvéd három évvel ezelőtt 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, eddig három szezon alatt együttesen már 121 tétmérkőzésen szerepelt. Megszerzése iránt a közelmúltban a Manchester City mellett immár a Real Madrid gárdája is érdeklődött, nyilván azon is sok múlhat, hogy a City valóban a BL-ből való kizárás sorsára fog-e jutni vagy sem, sokan már eddig is biztosra vették, hogy Skriniar a világ egyik legdrágább védője lehet klubváltása esetén.

A 32 esztendős Agüero az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve eddig 23 gólt szerzett, a PL-ben 16-szor volt eredményes, összességében pedig 2011 óta már több mint 250 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába csapata mezében. Az évek során a kétszeres U20-as világbajnok Agüero a Cityben négy bajnoki címet és egy FA-kupát nyert, távozása azonban az elmúlt időszakban egyre gyakrabban téma a világsajtóban.