Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Interhez tart orvosira a Real játékosa – sajtóhír

Egybehangzó olasz médiaértesülések szerint az Inter rövidesen végrehajthatja a Real Madrid fiatal hátvédjének leigazolását…

Többek közt a Sky Sport Italia is beszámolt róla, hogy Achraf Hakimi minden bizonnyal a keddi napon orvosi vizsgálatokra jelentkezik az Inter csapatánál, hogy előreláthatólag 40 millió euró ellenében átigazoljon a Real Madridtól a milánói gárdához.

A korábban kiszivárgott hírek szerint az olasz klub vezetői évi 5 millió eurós fizetést kínáltak fel a fiatal játékos részére. Korábban többek közt a Bayern München, a Juventus, a Paris Saint-Germain, az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham is érdeklődött iránta, és a Borussia Dortmund is marasztalta volna a kölcsönt követően, így egy nem akármilyen népszerű célpontot sikerülne megszereznie Antonio Conte legénységének.

A 21 éves marokkói szélső hátvéd a “királyi gárda” saját nevelésű játékosa, az idei szezonban 44 tétmérkőzésen kilenc gólt és tíz gólpasszt regisztrálta a BVB színeiben. Az Inter emlékezhet rá, hogy a BL csoportkörében Hakimi duplázott ellenük, a nemzetközi kiírásban összesen négy gólt szerzett idén.